Uvjeti dostave

Molimo kupce da pažljivo pročitaju Opći uvjeti dostave robe.

Za naručenu robu prilikom slanja web narudžbe možete birati između slijedećih opcija dostave odnosno isporuke robe:

  • Dostava putem GLS-a (trošak dostave će biti obračunat u košarici)
  • Dostava ostalim kurirskim službama (HP, HP Express, Overseas, CityEX...) - u slučaju da sami organizirate otpremu robe molimo da detalje navedete u napomeni na kraju procesa naručivanja robe.
  • Preuzimanje robe osobno u SAFIR d.o.o. na adresi Horvaćanska cesta 17, 10000 Zagreb.
  • U slučaju dostave u druge zemlje molimo da nas kontaktirate putem telefona ili E-Maila.

Pouzećem isporučujemo robu do maksimalnog iznosa 5.000,00 HRK, te SAFIR d.o.o. zadržava diskrecijsko pravo da određenu robu ne šalje pouzećem.
Za sve narudžbe poslane putem web stranica i veće od 300,00 HRK SAFIR d.o.o. će besplatno dostaviti naručenu robu primateljima u Republici Hrvatskoj.
U slučaju odabira drugog oblika dostave, od trenutka isporuke iz skladišta SAFIR d.o.o. sve troškove i rizike preuzima Kupac.
U slučaju da robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u SAFIR d.o.o. i ponovno slanje robe za koje će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.
Za dostavu na otoke i rijetko naseljena područja molimo Vas da prethodno provjerite raspored dostave naveden na stranicama kurirske službe.
GLS Online

Uvjeti dostave za plaćanje kreditnim karticama on-line

Ukoliko je plaćanje proizvoda izvršeno radnim danom (pon. - pet.), naručeni proizvodi dostavljaju se kupcu najranije slijedeći dan nakon što je transakcija provedena, a kad je uplata izvršena subotom proizvodi se dostavljaju najčešće u utorak.
Ako naručena roba nije isporučiva, SAFIR d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom ili telefonom da mu ponuda odgovara najranije slijedeći dan isporučiti će robu kupcu prema odabranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara SAFIR d.o.o. će izvršiti storno transakcije bez ikakvih troškova za kupca.

Uvjeti dostave za plaćanje virmanom i općom uplatnicom

Vrijeme dostave započinje primitkom uplate na žiro račun SAFIR d.o.o. . Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate. Za uplate iz inozemstva radi se o tri do sedam dana. Za uplate iz inozemstva, kupac snosi sve bankovne troškove. Ukoliko želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja, jer znatno može utjecati na brzinu isporuke, a uplatu izvršite u poslovnoj banci prije 12.00 sati. Ako naručena roba nije isporučiva, SAFIR d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije slijedeći dan isporučiti će robu kupcu prema odabranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara SAFIR d.o.o. će izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Za povrate sredstava obavezno moramo imati slijedeće Vaše podatke:

  • Ime i prezime uplatitelja ili naziv poduzeća/obrta
  • Broj tekućeg ili žiro računa
  • Naziv poslovne banke kod koje se vodi navedeni račun
  • Adresu osobe vlasnika računa: Ulica i kućni broj, Grad i poštanski broj (ova adresa mora biti istovjetna adresi sa osobne iskaznice vlasnika računa) ili adresu sjedišta poduzeća / obrta
  • JMBG / OIB građana / fizičke osobe vlasnika računa ili Matični broj / OIB poduzeća / obrta

Sigurnost i plaćanje

Sigurno i pouzdano plaćanje putem interneta ključno je za naše poslovanje. Vaši osobni i kartični podaci su sigurni.